Over ons

Autobedrijf Kaelen is opgericht in 1983 en gevestigd in ’s-Gravenpolder, Zeeland. In de afgelopen 30 jaar is het bedrijf langzaam maar zeker uitgebouwd tot een modern garagebedrijf dat gespecialiseerd is in de Italiaanse merken Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Door onze traditie met Italiaanse merken zijn wij ook sterk gespecialiseerd in klassiekers uit Italië. Of het nu gaat om een Fiat 1500 of klassieke Alfa Romeo Giulia, wij nemen ze met liefde en zorg onder handen.

 

Vakkundig, betrouwbaar en flexibel gaat het team van Autobedrijf Kaelen om met reparaties, storingen en schades aan uw voertuig. Het enthousiaste team staat u graag tot dienst en besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. Bij Autobedrijf Kaelen ontvangt u dan ook altijd een eerlijk advies.

 

 

Altijd een eerlijk advies bij autobedrijf Kaelen

 

 

Checkstar

Autobedrijf Kaelen is onderdeel van de garageformule Checkstar. Checkstar is een wereldwijd autoservice netwerk dat gespecialiseerd is in onderhoud en service voor uw auto. Als officieel garagebedrijf van Magneti Marelli springt Checkstar in op de behoefte van de consument, waarbij behulpzaamheid hoog in het vaandel staat. Doordat Autobedrijf Kaelen net als alle Checkstar garages een schat aan ervaring heeft, is uw auto bij ons altijd in goede handen.

 

Voordelig en plezierig rijden

Autobedrijf Kaelen heeft als doel u met een gerust gevoel te laten autorijden. Tegenwoordig is autorijden een kostbare activiteit geworden. Door de hoge autokosten kan het bezitten van een auto een hoop kopzorgen opleveren, vooral als uw auto reparatie nodig heeft. Omdat het tevredenstellen van de klant centraal staat in onze bedrijfsvoering, proberen wij u zoveel mogelijk tegemoet te komen door deze zorgen bij u weg te nemen. Wij bieden service en onderhoud voor uw auto tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
 

Checkstar autobedrijf Kaelen