Klassiekers

Bij ons bent u met uw klassieker of young timer aan het juiste adres. We hebben een lange traditie met de grote Italiaanse merken. De eerlijke en vaak ook heel mooie techniek van oude auto’s heeft onze passie ervoor gevoed. Dat wij liefhebbers zijn komt ook privé tot uitdrukking, wij zijn ook in het bezit van een Alfa Romeo Montreal en een Alfasud Sprint Lees in onderstaande rubriek meer over wat wij voor u en uw klassieker kunnen betekenen.

Onderhoud klassiekers

De grote Italiaanse merken kennen voor ons geen geheimen. In onze garage zijn zeer regelmatig mooie Alfa Romeo Spiders, Bertones, Gulia super of exoten zoals de Alfa Romeo Montreal te vinden. Steeds meer eigenaren van klassiekers en young timers weten de weg naar ons te vinden. Het onderhoud ervan is uiteindelijk ook het behoud ervan. Wij beschikken over veel praktische kennis en we hebben passie om er aan te werken.
Voor de onderdelenvoorziening beschikken wij over een groot netwerk en ook weten wij waar we voor u moeten zijn om de juiste onderdelen en de juiste kwaliteit tegen een redelijke prijs te vinden.

Restauratie van klassiekers

Bij het onderhouden van een klassieker hoort soms ook een grotere ingreep. Dat kan variëren van een deelrestauratie tot een gehele en alles omvattende restauratie van de mechanische delen en de carrosserie. Dit alles is maatwerk en u bent bij ons welkom om uw plannen te bespreken. Ook hier kunnen wij u een scala van diensten aanbieden. Uiteraard doen wij graag al het werk voor u, maar in overleg is ook een combinatie met zelfwerkzaamheid bespreekbaar. Ook staan wij voor u klaar om u te adviseren. Voor restauratie werken wij samen met verschillende bedrijven om uw klassieker weer in een uitstekende staat terug te brengen. Onze insteek is ook hier weer dat alles in goed overleg gebeurd, zodat verassingen over de kosten of de kwaliteit worden vermeden.

Aanschaf van een klassieker

Het aanschaffen van een klassieker is een bijzondere gebeurtenis. Vaak heeft u als toekomstige eigenaar al een goed beeld van wat u zoekt. En daarna wordt het toch nog best moeilijk. Er is veel te koop, de prijzen kunnen enorm verschillen net als de kwaliteit. Bent u in staat om uw gevonden droom klassieker nog kritisch te bekijken? Wij kunnen u behoeden voor een onverantwoorde impuls aankoop. Met onze professionele ervaring en onze onafhankelijke positie kunnen wij u goed bijstaan bij de aanschaf. Ook hebben wij hier een groot netwerk van bedrijven waarvan we weten dat die goede klassiekers aanbieden. Wij gaan graag met u op pad om uw droom klassieker te vinden en te inspecteren. Ook kunnen wij u bijstaan in de onderhandelingen. Hierbij is het belangrijk te weten dat wij nooit een onderhandeling zullen starten voor een auto die wij niet vertrouwen.